Meer over Luuc

Luuc

Luuc van Delden

In 2008 heb ik de opleiding Rechten afgerond aan de Radboud
Universiteit Nijmegen. Daar ben ik afgestudeerd in het Handels- en Economisch Recht. Na deze opleiding ben ik kort werkzaam geweest bij de Belastingdienst en vrij snel daarna begonnen als schuldhulpverlener. Van daaruit heb ik in 2012 de overstap naar de bewindvoering gemaakt, wat ik tot op heden met veel plezier doe.

 

Naast mijn werk ben ik als bestuurslid (penningmeester) werkzaam bij Stichting op de Toekomst. Dit is een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege een psychische beperking weer helpt om een betaalde baan te krijgen.  

 

In 2021 heb ik de opleiding RegisterExecuteur gevolgd. Met deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het erfrecht. Door mijn genoten opleiding en achtergrond, ben ik goed in staat om om te gaan met de juridische en fiscale gevolgen van een overlijden. Deskundig advies vooraf en hulp voor nabestaanden achteraf geven mij veel voldoening.

 

Mijn werkzaamheden binnen Unidos Next liggen voornamelijk op het gebied van het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen en testamentair bewind.