Meer over Yvonne

Yvonne Tielens

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de technische wereld, kinderen te hebben opgevoed en veel vrijwilligerswerk te hebben gedaan (penningmeester peuterspeelzaal, voorzitter ouderraad,
15 jaar bestuurslid basisschool) ben ik in 2006 gestart, Met mijn eigen bewindvoerderskantoor. 
In eerste instantie heb ik alleen gewerkt en vanaf 2011 heb ik personeel in dienst genomen. Tot op heden ben ik dan ook directeur van Unidos Bewindvoering.


Vanuit deze hoedanigheid heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen met financiële problemen. Tevens ben ik mentor en curator van cliënten. Voor hen ben ik niet alleen het aanspreekpunt omtrent de financiën, maar ook op het gebied van zorg en andere levensgebieden.

 

Mensen verder helpen in hun leven, begeleiden met levensvragen en ervoor zorg dragen dat mensen (vaak in het laatste stukje van hun leven) de zorg krijgen die ze verdienen past bij mij. Zodoende is nalatenschapscoaching mij op het lijf geschrevenen.
Samen plannen maken voor de toekomst en het einde van het leven dat
onvermijdelijk voor iedereen komt. Hierover in gesprek gaan en zaken regelen, zodat dit zo goed mogelijk vorm kan krijgen, voor jezelf en voor je naasten, is iets wat ik met passie doe.

 

In 2021 heb ik de leergang executele en vereffening van de NOVEX en de cursus nalatenschapscoaching van VCM gevolgd, om mij  verder te bekwamen in dit vakgebied.

 

Binnen Unidos Next ben ik diegene die de zorgtaken binnen een levensexecutele doet, verder kunt mij inschakelen voor uw nalatenschapsplanning en het (mede)afwikkelen van
nalatenschappen.